Božićno-novogodišnji koncert
22.12.2015
Objava nezavisnog člana općinskog vijeća – JOZO OMRČEN ČEKO – Plan rada i financijski plan za 2016. godinu
30.12.2015
Božićno-novogodišnji koncert
22.12.2015
Objava nezavisnog člana općinskog vijeća – JOZO OMRČEN ČEKO – Plan rada i financijski plan za 2016. godinu
30.12.2015

U općini Otok se nastavljaju lijepe Božićne priče, studentima potpisnicima ugovora o stipendiranju za 2015./16. akademsku godinu, na račun su uplaćene stipendije općine Otok.

U općini Otok se nastavljaju lijepe Božićne priče, usvojen je proračun, održan je koncert Područnog odjeljenja glazbene škole A.Milanović-Litre, podijeljeni su paketi socijalne pomoći, okićeno je središte mjesta i obiteljski domovi, a Sv.Nikola i Sv. Luca su dijelili darove. Lijepe darove na studentski račun uplatila je općina Otok svim potpisnicima ugovora o stipendiranju za 2015./16. akademsku godinu.U općinskoj dvorani općinski načelnik je ugostio je sve studente koji su mogli za Božićno-novogodišnje dane biti kući, radi potpisivanja Ugovora o stipendiranju za novu akademsku godinu. Pravo na stipendiju za novu akademsku godinu ostvarilo je 109 studenata, a mjesečna visina je u iznosu od 500.00 kn. Općina ovim načinom želi pomoći svakog redovno upisanog studenta da nastavi u izvršavanju studentskih obveza a ujedno i da se rastereti roditeljski izdatak. U općini Otok svake godine se broj korisnika stipendija kreće u ovim okvirima, što je dobar pokazatelj zanimanja za visokoškolskim obrazovanjem.

“…Vaš osobni uspjeh ujedno je i uspjeh općine, i zadovoljstvo je da se u Vas isplati ulagati…”
Studentima je poručio načelnik općine, g. Branko Samardžić
Dragi studenti, čast mi je kao i dosada da Vas pozdravim u ovom Božićnom ozračju i da Vam zaželim sve dobro na osobnom i studentskom planu u nadi da će se Vaš uspjeh realizirati kroz završetak studija i zaposlenja u strukama koje ste studirali.Ovo su dani radosti i veselja te i ovaj potpis Ugovora je upriličen u te dane kada ste i Vi slobodni i kada ste u svojim kućama uz svoje obitelji. Vaš osobni uspjeh ujedno je i uspjeh općine i zadovoljstvo da se u Vas isplati ulagati. U nadi da ćemo se i dogodine ovako družiti i uz veći broj korisnika stipendija, još jednom Vam želim Sretan Božić i uspješnu Novu godinu, naveo je načelnik općine Brtanko Samardžić.

Lijepim pričama u Otoku pridružiti će se i slavlje Božića, ostalih blagdana i dolazak novog ljeta.

{gallery}2015_12_23{/gallery}

Skip to content