Najava Uvodne konferencije projekta „Uključi me!“
04.02.2021
Financijsko izvješće 1-12 2020 općina Otok
12.02.2021
Najava Uvodne konferencije projekta „Uključi me!“
04.02.2021
Financijsko izvješće 1-12 2020 općina Otok
12.02.2021

Dana 05.veljače 2021 godine u prostorijama Općine Otok, uz pridržavanje epidemioloških mjera, održana je Uvodna konferencija projekta „Zaželi – Program zapošljavanja žena – faza II, Uključi me!“ kodnog broja: UP.02.1.1.13.0217.

Načelnik Dušan Đula, otvorio je Konferenciju i uvodnim govorom pozdravio sve nazočne osobito predstavnice partnerskih organizacija Vesnu Grubišić, voditeljicu sinjske ispostave Zavoda za zapošljavanje i Anku Jurelu Jerkan, ravnateljicu Centra za socijalnu skrb Sinj.

Istaknuo je kako je ovo drugi projekt iz programa zapošljavanja žena – Zaželi kojeg je u prvoj fazi Općina Otok provodila u partnerstvu sa Gradom Sinjem, a sada ga provodi samostalno te će i nadalje prijavljivati projekte na natječaje iz EU fondova i time omogućiti veći broj zaposlenih na području Općine.

Nakon uvodnog dijela, voditeljica projekta Silvia Milić predstavila je projekt kroz ciljeve, ciljane skupine, aktivnosti, elemente i u konačnici pokazatelje i rezultate projekta „Uključi me!“ i naglasila važnost provedbe ovog projekta kako za zaposlene žene tako i za njihove krajnje korisnike.

Projekt će osnažiti i unaprijediti radni potencijal žena pripadnica ranjivih skupina zapošljavanjem u lokalnoj zajednici čime će se ublažiti posljedice njihove nezaposlenosti i rizika od siromaštva te potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih korisnika.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

* Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost Općine Otok.

Više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr

Skip to content