LOKALNI IZBORI 2017. – Izjava o visini i izvoru vlastitih sredstava u predizbornoj kampanji za Izbore načelnika Općine Otok – Kandidat: DUŠAN ĐULA
8. svibnja 2017.
Pravilnik o jednostavnoj nabavi
15. svibnja 2017.

Projekt pripreme i postavljanje asfaltnog sloja na dionici nerazvrstane ceste put Stražbenice, sufinanciran je od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

VIDLJIVOST PROJEKTA

Uređenje i saniranje nerazvrstanih cesta na području Općine Otok

Temeljem Ugovora o sufinanciranju radova i usluga za projekt- Uređenje i saniranje nerazvrstanih cesta na području Općine Otok, u kontekstu vidljivosti projekta po završenom Izviješću o pregledu projekta po Programu održivog razvoja lokalne zajednice u 2016.godini-Projekt pripreme i postavljanje asfaltnog sloja na dionici nerazvrstane ceste put Stražbenice, sufinanciran je od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Iznos sufinanciranja od strane ministarstva iznosio je 230.000,00 kuna. Pregledom na licu mjesta konstatirano je da su provedene sve aktivnosti na projektu i nadležno ministarstvo je prihvatilo izviješće o pregledu projekta 09.05.2017.g.

{gallery}2017/05/10{/gallery}

Skip to content