Zaređen je fra Dujo Jukić – Mladomisničko slavlje u Otoku 3.srpnja 2016.
27.06.2016
Mladomisničko slavlje fra Duje Jukića
04.07.2016
Zaređen je fra Dujo Jukić – Mladomisničko slavlje u Otoku 3.srpnja 2016.
27.06.2016
Mladomisničko slavlje fra Duje Jukića
04.07.2016

Tradicionalno, najboljim učenicima ljeto je doba godine kad dodatno dobiju novi zadatak, pročitati dodijeljenu im knjigu za odlične rezultate u učenju.

Tradicionalno, najboljim učenicima ljeto je doba godine kad dodatno dobiju novi zadatak, pročitati dodijeljenu im knjigu za odlične rezultate u učenju. Na kraju ove školske godine u OŠ Kamešnici u Otoku „omastili su brke“, knjigom naslova-DJEČJA ENCIKLOPEDIJA Karla Vugdelija iz 1. a , Nina Vuleta iz 1. b , iz O Kamešnica, Petar Žuljević 1. c-područna škola u Rudi i Ana Munivrana prvašić iz Gale.

Knjigom naslova- TOČNO ILI NETOČNO nagrađeni su: Ljubo Samardžić 2.a, Danijela Vugdelija 2.b, iz 2.c Petar Smoljo, Dominik Tadić iz Rude, Ana Bilokapić 2.d , i iz Gale Iva Brčić

Knjigu TOČNO ILI NETOČNO dobili su: Lana Laco iz 3.a , Anamari Jukić 3. b

a od trećaša knjigu IZUMI KOJI SU PROMIJENILI SVIJET dobili su: Ana Bitunjac (Ruda) i Stipe Bilokapić(Udovičić)

Knjiga IZUMI KOJI SU PROMIJENILI SVIJET ide u ruke i: Anđeli Dževrnja Viro 4.a , Lari Jakić 4.b , Ani Bitunjac (Ruda) i Marini Tomašević iz Gale.

Knjiga ZAGONETNA PRIRODA pripala je: Boženi Bilokapić 5.a , Antoniji Matijašević 5.b i Marku Vladovi iz 5.c

Od „šestaša“ nagrađeni su knjigom naslova BACIT ĆU TI KOMPJUTER KROZ PROZOR, Sara Smoljo 6.a , i Ivan Omrčen-Loko iz 6.b , a knjigom IMAŠ FEJS? Mirjam Elek iz 6.c.

Knjigu KORA OD JABUKE kući su ponijeli: Ana Žižić iz 7.a i Sara Bašić iz 7.b a knjigu BILJEŠKE JEDNE GIMNAZIJALKE dobila je Ana Bitunjac.

BILJEŠKE JEDNE GIMNAZIJALKE dobila je i Anna Marković iz 8.a, KORU OD JABUKA Ivana Bitunjac 8.b , a knjigu GRADOVI NA PAPIRU dobila je Tereza Norac-Kevo iz 8.c.

Za najbolju učenicu u školskoj godinu 2015/16. odabrana je Mihaela Elek (Davorova) i kao dar nosi knjigu naslova SVEZNADAR i tablet računalo.

Knjige su im uručene u dvorani općine Otok iz ruku načelnika općine Branka Samardžića, koji je svim učenicima i njihovim nastavnicima čestitao na ostvarenim zajedničkim rezultatima a onima koji se moraju pojaviti na produžnoj nastavi da se malo oznoje i pripreme za ispite. Svim nagrađenima zaželio je da se i dogodine drže tako dobrih rezultata i da oni koji biraju zanimanja kroz upise u srednje škole odaberu ono što vole i što će ih kroz život voditi. Ovu školsku godinu općina i OŠ Kamešnica završili su kao dobri partneri jer je općina pomogla svim školama u realizaciji određenih programa. Tako se suradnja nastavlja i nabavom potrebnih udžbenika za novu školsku godinu 2016/17. kao i drugim akcijama za dobrobit škola. Svima želim ugodan odmor do početka škole a onda u novoj školskoj godini krenuti opet u osvajanje gradiva.

{gallery}2016/07/01{/gallery}

Skip to content