ŠRC “Gola brda” – igra se na umjetnoj travi
08.09.2016
Izvedena kazališna predstava – “Djevojka koja nestaje”
22.09.2016
ŠRC “Gola brda” – igra se na umjetnoj travi
08.09.2016
Izvedena kazališna predstava – “Djevojka koja nestaje”
22.09.2016

Hit predstava u izvedbi OŠ Kamešnica biti će održana 21.09.2016. u općinskoj dvorani s početkom u 11:30 sati. Ulaz slobodan.

U suradnji Općine Otok i OŠ „Kamešnica“, po nastavnom kurikulu za 2016/17. školsku godinu i u pripremi slavlja za Dana općine Otok, svim zaljubljenicima u kazališnu predstavu poziv da se zajedno nađemo 21.09.2016. na izvedbi u općinskoj dvorani. Početak predstave je u 11:30 sati. Ulaz slobodan.

Riječ je o humorističnoj drami u kojoj glavni glumci igraju različite uloge, majke, oca, djeda, psihijatra, profesora, prolaznika i terapeutkinje i dočaravaju različite, neobične i složene odnose. U središtu predstave je Elizabeta, neobično i svojeglavo mlado žensko biće, prilično naopaka i na svoju ruku. 

Ne odaziva se na svoje pravo ime, nego samo na nadimak Zabecida, što ga je sama sebi nadjenula. Odmalena živi u nekom svom svijetu, želi sačuvati svoju posebnost, različitost i autentične poglede na životne okolnosti. Ona ima stavove koji se ni u što ne uklapaju i nikome nisu bliski, pa je svi nastoje ispraviti i ‘poslagati joj daske u glavi’.

Predstava ‘Djevojka koja nestaje’ prvo je djelo“Teatra Susret“  iz Osijeka. Osim redatelja Raponje, u nastajanju ove komedije sudjelovali su autorica teksta Kordelija Paladin, dramaturginja Tatjana Šuput, za scenu i kostime zadužena je bila Jasmina Pacek, a glazbu su skladali Neno Ninčević i Petar Radanović.

Skip to content